vrijdag 25 maart 2016

2e Walk: Protest en het FLAM-festival
Een van de performances op FLAM
Interactief met publiek
Onze tweede Walk maakt deel uit van het FLAM-festival. Dit is een leuk festival in het kader van live performancekunst. Een leuk festival van jonge, nieuwe theatermakers. Deze week ben ik ook naar een van de festivalavonden geweest, met daarin een voorstelling van Alice Pons, een van de dansers waarmee wij samen werken voor het project. Het was een zeer gevarieerde en interessante voorstelling, heel erg de moeite waard! De voorstelling heet Strip-tease, en bestaat uit allerlei kleine actjes, die zeer verschillend zijn van aard.

Alice Pons


Morgen, zaterdag 26 maart, dus onze tweede Walk, met het thema Protest. De hele stoet vetrekt om 13:30 uur vanaf het IJplein in Amsterdam Noord, en komt rond 14:15/14:30 bij de Albatros. Daar staat de groep van de Theaterwerkplaats klaar met een kleine act en daarna vervolgen wij onze toch. Wie doet er lekker mee?

13:30 uur vanaf het IJplein
13:30 uur vanaf het IJplein
Update, hier is de route terug te vinden op google maps.
This is the map of the walk for tomorrow. There are few meeting points where you can find us on the way. 13.30 at ijplein, 14.00 dansmakers, 14.30 albatrospad and we finish around 16.00 at modestraat, buiksotermeerplein 15.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten