woensdag 23 september 2009

Forumdag

Zaterdag 19 september was alweer de vierde zelfmaaklingeriedag van ons forum, deze keer gehouden in Zeist. Er kwamen deze keer 37 leden (2 ziekgemeld helaas) en het was dus maar goed dat we een grotere ruimte hadden deze keer.

Na het welkomstwoord en uitleg van de kernwaarden, werd het naaicafé geopend. Zelf heb ik een paar dames geholpen met het opmeten van hun maten, want zonder de juiste maten wordt het erg moeilijk om een passende BH te tekenen. Verder heeft Marjan van de Crommert van naaicentrum de Speld (www.knopspeld.nl) een interessante lezing gehouden over verschillende lingeriematerialen en kregen we daar een mooi voorbeeldboekje bij.

Zelf heb ik ook nog iets verteld over het maken van bandjes, voorbereid door Tialda en geholpen door Sandra. Op het forum kun je nu een tutorial downloaden. Margreet van Merckwaerdig was er voor de verkoop van materialen. Kortom, een drukke, informatieve maar vooral ook gezellige dag met een zaal vol dames met dezelfde passie voor het maken van lingerie.

Wil je ook een keer naar onze forumdag komen, schrijf je dan in op ons forum!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten