woensdag 23 september 2009

Voor elkaar maken, deel 2.

Inmiddels ben ik alweer wat verder in de opleiding maar ik heb nog niet alle opdrachten van het eerste jaar (coupeuse-opleiding) af. Door persoonlijke omstandigheden heb ik erg weinig tijd hiervoor gehad en is deze blog ook stil komen te liggen. Inmiddels ben ik met de opleiding op lerares-niveau bezig, en wil ik deze blog ook weer een beetje bij gaan houden. Ik begin met iets wat nog is blijven liggen. Eerder schreef ik dat we voor elkaar een BH maakten, maar we hebben ook een body voor een mede-cursist gemaakt.

Hiernaast zie je de bodies. De rechterbody (met gaas) is door mij gemaakt voor een mede-cursiste, de linker-body heeft zij voor mij gemaakt.

Omdat ik mijn stuk kant kwijt was, heb ik moeten improviseren. Ik heb dus voor zwarte gaas gekozen. Ik vind het erg mooi, maar het is niet makkelijk te verwerken. De cup is gerimpeld. In de beenuitsnede had ik een tekenfout gemaakt en achteraf gezien had ik beter geen rechte belijning kunnen kiezen want dat paste niet zo mooi bij haar figuur. Ook gaven de cups niet helemaal genoeg steun. Op zich is wel een mooie body geworden, waar ik veel van geleerd heb. De body die mijn medecursiste voor mij heeft gemaakt zit als gegoten en is erg mooi geworden. Helaas zijn de foto's niet heel goed gelukt en omdat ik de body al aan mijn medecursiste heb gegeven, moeten jullie het hiermee doen.

4 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Iets gaat er helemaal fout! Maar in mijn vorig bericht vertelde ik dat ik blij ben dat jij je blog weer bij gaat houden omdat we dan weer mooie lingerie te zien gaan krijgen!

  Leuke body's hebben jij en je medecursiste gemaakt!

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allebei erg mooi en ook heel verschillend. Hoe heb je de naad van het zwarte tule afgewerkt, kan het niet zo goed zien op de foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Saskia,
  Gave body heb je gemaakt, jammer van de pasvorm. Ik vind hem toch erg mooi. En de body die voor jou is, ziet er ook mooi uit. Hoop zelf ook wat meer bedreven te raken met het maken van body's.
  En nog bedankt voor de opmeetles van afgelopen 4e ZLM.
  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen